+ 420 608 887 342 stuart@stuart.cz

Zásady ochrany osobních údajů:

Zpracování osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti Roman Studený, se sídlem Žerotínovo nám. 35, 750 02 Přerov, IČ: 61615293, DIČ: CZ6509027239, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala osobní údaje, které nám sami svěříte.
Respektujeme právo osob na ochranu osobních údajů, proto shromažďujeme pouze informace sloužící konkrétním účelům.

Jaké údaje shromažďujeme a proč?

Vyplněný kontaktní formulář a dotazy
jméno a příjmení
e-mail
telefonní číslo
potřebujeme k zajištění odpovědi na Vámi odeslaný kontaktní formulář a dotaz. Případně si telefonicky upřesnit a doplnit informace o dotazu ve formuláři.
Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
Přímý marketing skrz e-mail
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno) využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení a newsletters.

Ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení se můžete kdykoliv odhlásit tlačítkem “odhlásit se” v patičce každého našeho e-mailu.

Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

Pokud navštívíte náš web, prostřednictvím souborů cookies je sledováno a do prohlížeče odeslány informace. Pokud si toto nepřejete, můžete si vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Na našich webových stránkách používáme modul plug-in sociální sítě Facebook
Tento modul plug-in je provozován společností Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Provozovatelem stránky facebook.com je společnost Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland. Tento plug-in jsou označen logem Facebook. Informace o zásadách ochrany osobních údajů společnosti Facebook najdete stránce facebook.com.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti gdpr@stuart.cz

Předávání osobních údajů 3. stranám

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
Poskytovatel softwaru, hostingu, serverových služeb a analytických nástrojů
– Google Analytics – Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA – WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: gdpr@stuart.cz

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25. 5. 2018.

V případě jakékoliv změny našich zásad zpracování osobních údajů, bude aktuální znění těchto zásad uvedeno na adrese www.stuart.cz….., kam se můžete kdykoliv podívat a přečíst si aktuální znění našich zásad zpracování osobních údajů.